WIJ GAAN WEER BEGINNEN

De Nederlandse Club/Emsland begint binnenkort weer met de wekelijkse bijeenkomsten in de Alte Molkerei te Freren.
Voor diegene die dit gezellige clubje Nederlanders nog niet kent even het volgende:

Velen van ons wonen reeds langere tijd in deze omgeving, verstaan Duits en spreken deze voor velen nog steeds moeilijke taal met moeite tot aan goed, doch hebben vaak moeilijkheden om zich in het Duits dermate verstaanbaar te maken zoals wij in onze moedertaal gewend zijn. Heel vaak is dat omdat men bang is fouten te maken en daardoor zijn doel niet bereikt. Vrijheid van spreken is dan ook, ondanks de fouten, een groot goed. Tijdens de bijeenkomsten wordt dan ook veelal, ook onderling, Duits gesproken.
Leden van dit familiaire groepje houden dan ook voordrachten, wisselen ervaringen uit, hebben veel plezier en leren spelenderwijs. Gespreksleider is Simon Boekelaar.

Er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 10,– p.p.p.mnd. De koffie kost € 1,– per kopje. De thee en enkele frisdranken kosten niets.

We beginnen weer op DINSDAG 27 SEPTEMBER om 20.00 uur in het Kulturzentrum Alte Molkerei, Bahnhofstrße 79 te Freren en we hebben nog een paar plaatsen. Kom deze avond eens gratis kennismaken. U kunt dan altijd nog besluiten om lid te worden.

Wel even graag aanmelding per email nederlanders@emsland.club.

Like