Nieuwjaarsbijeenkomst Emsforum Niederländer

SEKT UM SECHS

SEKT UM SECHS INCLUSIEF BUFFET

Traditioneel luidt ons Emsforum Niederländer eind januari het nieuwe jaar in met onze volgers.  Dit jaar doen we het iets anders dan gewoonlijk: Frau Evers van het gelijknamige Landhaus in Freren heeft aangeboden om een origineel Duits avondbuffet te verzorgen met Vorspeise, Hauptgericht en Nachspeise. Er staan traditionele “Emsländische” gerechten op het menu

U wordt  op dinsdag 22 januari 2019 om 18.00  uur ontvangen met een glas Sekt om te toosten op het nieuwe jaar. In de tussentijd wordt het buffet klaargezet. Frau Evers heeft haar vriendinnen  van de  Volkstanzgruppe Freren uitgenodigd om de vreugde te verhogen met enige traditionele Duitse volksdansen.

U zult er begrip voor hebben dat er van ieder van ons een bijdrage verwacht wordt die € 18 per persoon bedraagt. Onze procedure is zoals gewoonlijk: u meldt hieronder of en met hoeveel u komt.
Per omgaande ontvangt u op het opgegeven emailadres het verzoek om het bedrag van € 18 per persoon op  de daar vermelde bankrekening te storten. Na betaling is uw aanmelding definitief.

Het aantal plaatsen is beperkt dus meldt u tijdig aan!

 

 

Like