Nieuw onder de knop (week 27)

Wij hebben een nieuwe knop: “Uit ’t Hart” (zie boven).

Wim ’t Hart is onze gloednieuwe columnist die gaat voor de waarheid, de onderste steen boven, de minder bedeelden en zwakkeren in de samenleving. Hij haat machtsmisbruik, blinde bureaucratie en krankzinnige wetgeving.

Kortom iemand die  helemaal past in Forum Niederländer. Wim is bijvoorbeeld ten strijde getrokken tegen de nieuwe WLZ die voor vele Nederlanders in Emsland onrechtvaardig uitpakt.

Hiernaast ziet u onder “Reacties” de pogingen die hij tot dusver heeft ondernomen om dat o.a. in de politiek aan te kaarten. het laatste woord is daar nog niet over gezegd.

Steunt hem daarin en reageer massaal om te laten weten dat de volgers van Forum Niederländer achter hem staan!

Like

2 gedachten over “Nieuw onder de knop (week 27)”

 1. Hallo Wim,

  Zoals Henk van Rossum al schreef “Prima initiatieven”. Wij staan hier volledig achter. Indien er het e.e.a. getekend moet worden b.v. in de vorm van een petitie zullen wij dat volledig ondersteunen.
  Nu alvast bedankt voor al het werk wat je er aan hebt gedaan.

  Groet,
  Chris en Joke

 2. Beste mijnheer ’t Hart,

  Prima initiatieven, het protest tegen de WLZ-ongelijkheid en de “Radio en TV-bijdrage”. Als het om geld graaien gaat, past de Overheid de tekst snel aan, maar in ons geval worden de leemtes in de formuleringen gekoesterd.
  Wat die “Radio en TV-bijdrage” betreft, naar mijn beleving worden wij “standaard” van NL-ontvangst in Duitsland uitgesloten, tenzij we bijzondere (soms illegale) maatregelen treffen. Waarom dan in Nederland via de Belastingheffing betalen?
  Veel succes gewenst!
  Met vriendelijke groet,

  Henk van Rossum

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.