Mededeling van de stuurgroep (herhaling)

Beste mensen,

Helaas moeten wij mededelen dat onze immer enthousiaste voorzitter, Ton Bielderman, omwille van gezondheidsredenen zijn voorzittersstokje neerlegt. We gaan zijn inbreng uiteraard heel erg missen maar het is niet anders.

De functie voorzitter van de stuurgroep is dermate onmisbaar dat een voortbestaan van Emsforum Niederländer niet denkbaar is zonder.

Wij roepen jullie op om mee te denken over iemand of voor te dragen die de externe contacten verzorgt en dat waar nodig in de Duitse taal kan doen. Uiteraard denkt de voorzitter voortdurend actief mee over de koers van Emsforum Niederländer en organiseert mede de diverse uitstapjes, informatie-avonden, nieuwjaarsbijeenkomsten etc.

We zijn benieuwd naar jullie reacties.
Met vriendelijke groet,
Agnes en Bart

Like

2 gedachten over “Mededeling van de stuurgroep (herhaling)”

 1. Dat is een naar bericht. Wij hopen dat het goed met Ton gaat. Hij vervulde zijn rol als voorzitter heel goed. Doe hem de groeten van ons. Wij zullen niet meer deelnemen aan emsforum, want wij gaan weer half december terug naar Nederland. Wij hebben hier met zeer veel plezier gewoond, maar het struikelblok is voor ons de taal. Als je niet in Duitsland werkt, leer je het op onze leeftijd niet meer.
  Met vriendelijke groeten,
  Louis en Anneke van Hattem, Emsbueren.

 2. Beste Ton, dit komt voor ons als een donderslag bij heldere hemel.
  We hopen dat het niet ernstig is en bedanken we je voor je inzet al de afgelopen jaren.
  Misschien zien we elkaar nog op één van de komende bijeenkomsten.
  In ieder geval van harte beterschap en tot ziens.
  Joke en Chris.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.