LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN…………………

Beste landgenoten,
Nee, dat klopt. Zelden dat de Belastingdienst het leuker voor ons maakt. Dat zou me een feest geven!
Ik wil U graag nog even herinneren aan onze bijeenkomst van 15 oktober a.s. in de Alte Molkerei, Bahnhofstraße 79 in Freren, wij beginnen om 19.30 uur.
Hoewel wij inmiddels zelf wel enigszins weten wat het nieuwe belastingverdrag tussen Nederland en Duitsland voor ons zal gaan betekenen, menen wij er toch goed aan te doen om de heer Luc ten Bokum van het gelijknamige belastingadviesbureau uit te nodigen om wat dieper op de materie in te gaan en vragen welke ongetwijfeld bij ons leven of opkomen te beantwoorden. De agenda voor de bijeenkomst heeft U reeds, doch deze zal tijdens de bijeenkomst een beetje worden aangepast want wij kunnen het wèl een beetje leuker maken door ingelaste optredens van

                 De line dance groep HOT SMOKEY BOOTS uit Spelle

een groepje enthousiaste mensen, dat in ieder geval beter danst dan ik.
Voorts zijn wij van mening dat wij in de afgelopen tijd wel erg veel aandacht aan belastingzaken hebben moeten besteden, doch vele ontwikkelingen lieten ons geen andere keus. Na donderdag zetten wij dan ook voorlopig  een punt achter dit thema en richten ons op navenant belangrijke zaken en wij zullen tevens trachten de boel wat vrolijker te maken. TOT DONDERDAG DE 15e!

Met vriendelijke groet,
Simon Boekelaar, voorzitter ad interim  

 

Like