Bravo Agnes!

­ Er is maar één woord voor, landgenoten, het was TOP die NIEUWJAARSBIJEENKOMST op 22 januari. Alles zag er goed uit in onze stek LANDHAUS EVERS in Freren. De Nederlandse vlag hing er en de sfeer was weer volledig Nederlands. Vooral het weerzien met de inmiddels bekende gezichten van mensen die klaar waren voor een feestje. Handen werden geschud en met kussen, sekt en goede wensen werd het nieuwe jaar ingeluid.

Een minpuntje was wel dat meerdere mensen, die normaal de bijeenkomsten niet voorbij laten gaan, het niet aandurfden om de opkomende mist te trotseren en thuis bij de kachel bleven.
Bij onze aankomst werden wij reeds verwelkomd door de klanken van een viermans orkestje dat duidelijk maakte dat zij er ook zin in hadden.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gjxCZu7X2oI[/embedyt]

Het moet ons van het hart dat de bijeenkomst voortreffelijk was georganiseerd en wel uitsluitend door onze secretaris Agnes van Heezik die er dit keer alleen voor stond. Voorzitter Ton Bielderman is herstellende van een ingrijpende operatie maar was samen met zijn eega Louise gelukkig wel aanwezig maar heeft zich met de organisatie niet kunnen bemoeien.

En dan Bart Fol onze webbeheerder; hij zit gewoontegetrouw in Thailand en lacht ons vanonder de zon allemaal toe. Dus bleef de klus voor Agnes over. Zij heeft goed werk geleverd, wij kunnen het niet anders zeggen. Er werd door Agnes een fotopresentatie gegeven over de evenementen in de afgelopen vijf jaar. Ook voor de hapjes heeft zij zelf gezorgd en er was een miniboekenmarkt.
Helaas hebben wij op deze avond tevens afscheid moeten nemen van onze voorzitter Ton die gezien zijn eerder genoemde gezondheidsproblematiek het wat rustiger aan moet doen. Agnes dankte Ton, ook namens ons allen voor al zijn inspanningen ten behoeve van ons Emsforum en overhandigde hem een fles met inhoud om verder aan te sterken. Bart dankte hem met een videoboodschap. Wij wensen Ton het allerbeste voor de toekomst en gaan omzien naar een nieuwe voorzitter.
Helpt U mee??
Like
6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.