Snapt u het nog??

Wij leunen tegen december aan.

De winterbanden zijn aangebracht  en in het bos zie ik knopjes en nieuwe blaadjes. In Amsterdam rijdt Sint Nicolaas bijna naakt op z’n schimmel door de straten. Het enige dat hij nog draagt is een mijter, een baard, een roze onderbroek, gymschoenen en zijn staf. Zag U het ook op TV? Waar is zwarte Piet? Oh nee, dat mag niet meer! Kunt u zich voorstellen dat ik het spoor een beetje bijster raak?

Niettemin beste landgenoten gaan wij een vrolijke maand tegemoet met vooral veel huiselijke gezelligheid al dan niet met kinderen en/of kleinkinderen. Gaan wij daarheen of komen zij hier? Ieder van ons zal het op zijn of haar manier beleven. Ikzelf zal het maar ondergaan.

Onze secretaris Agnes gaat voor enkele weken naar Bangladesch. Onze webbeheerder Bart verdwijnt nota bene voor enkele maanden naar Thailand. Hoe zien Sinterklaas en de Kerstman er dáár uit?

Ik wens u, dames en heren, mede namens Agnes en Bart een fijne decembermaand toe met al het goede dat daarbij hoort en ik zie u graag in grote getale op onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 10 januari 2016 vanaf 15.00 uur in de Alte Molkerei in Freren.

Uw voorzitter a.i.

Simon Boekelaar

 

 

Like