Emsforum wordt Whatsapp groep

Beste mensen,  volgers van EmsForum Niederländer.

Zoals bekend staan de activiteiten van dit Forum sinds het terugtreden van de voorzitter en gebrek aan opvolging, op een laag pitje. Het abonnement op de website is net verlengd voor een jaar en eventueel beschikbaar voor degenen die van de online faciliteiten gebruik willen maken. Volgend jaar september is het dan echt afgelopen.
In de tussentijd hebben een paar actievelingen onder ons de draad weer opgepakt en inmiddels 2 bijeenkomsten belegd. Op die bijeenkomsten is o.a. ter sprake gekomen hoe verder met EmsForum Niederländer.  Besloten is om verder te gaan als Whatsappgroep.
Als u geïnteresseerd bent om aan de Whatsappgroep mee te doen laat het dan in het onderstaande aanmeldformulier weten en u krijgt t.z.t. een uitnodiging.

In de loop van komend jaar gaan we de forumvolgerslijst opschonen en zullen we van degenen die zich niet aangemeld hebben voor de Whatsappgroep de gegevens uit onze forumvolgerslijst verwijderen.
Nog iets over de VBNGB, De Vereniging Belangenbehartiging Nederlands Gepensioneerden in het Buitenland. Op het Emsforum heeft u geregeld verwijzingen gezien naar berichtgeving van het VBNGB. Kijk bijvoorbeeld op https://vbngb.eu/landeninformatie/duitsland-portal/ voor de specifiek Duitse situatie. Het abonnement op VBNGB is niet kostenloos. Wél kunt u zich gratis per email opgegeven voor het Duitsland Forum van de VBNGB bij Roy Meijnderts, secretaris, algemeen bestuurslid en landenvertegenwoordiger Duitsland: meijnderts@vbngb.eu

Like
1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.